Νέα Σμύρνη: Ποινικές διώξεις για πράξεις μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας – Η τραγωδία της 14χρονης.

Οι τρεις άντρες που φέρονται να εξέδιδαν και να κακοποιούσαν σεξουαλικά μια 14χρονη από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, κατηγορούνται κατά περίπτωση για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις τους, φέρονται να καταγράφηκαν σε βίντεο. Η Εισαγγελία πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον τους.

Ακολούθως, οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Το χρονικό της φρίκης

Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν τρεις άντρες, ένας 30χρονος από τη Νίκαια, ένας 24χρονος από τη Μαγούλα και ένας 23χρονος επίσης από τη Μαγούλα της Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Η ανήλικη 14χρονη ζει σε ένα ίδρυμα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η ανήλικη επέστρεφε συνήθως στο ίδρυμα, αλλά έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) της στο παρελθόν. Την τελευταία φορά που εξαφανίστηκε, αναφέρεται ότι διέφυγε την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε στις 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε ξανά την ίδια ημέρα στις 20:00 ώρα. Έκτοτε η τύχη της αγνοείται.

Χθες το απόγευμα, μια ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό του ιδρύματος, ό

δειτε ακομα