Νέα δημοσκόπηση στο Twitter αναφέρει «Εκτός Βουλής» τον Marc και τον ANT1, με έντονη οργή και αιχμηρά σχόλια.

Η δημοσκόπηση της Marc για τον ANT1 συγκέντρωσε τα βέλη των χρηστών στα social media, παρόλο που έγινε λίγες μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και ενώ ακόμα γίνονταν κηδείες των θυμάτων. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απέρριψε τη δημοσκόπηση, καθώς καταλαβαίνει ότι το πένθος των οικογενειών δεν είναι σαν το πένθος της κυβέρνησης που κράτησε τρεις ημέρες. Σχόλια στο Twitter κρύβουν οργή, αγανάκτηση και ειρωνεία για τα ευρήματα της δημοσκόπησης που απορρίπτεται από πολλούς.

Η δημοσκόπηση καταπιάνεται με τη «μεγαλύτερη ανησυχία» των πολιτών, αλλά σε μια από τις πολλές απαντήσεις δόθηκε μόνο το 4,4% για την υπόθεση Πολάκη. Χρήστες του Twitter σχολιάζουν ειρωνικά τη δημοσκόπηση, ενώ άλλοι αμφισβητούν την εγκυρότητά της. Κάποιοι αναφέρονται σε άλλα θέματα που δεν συμπεριλήφθηκαν στη δημοσκόπηση, όπως η υπόθεση της ΔΕΗ ή η ακρίβεια στα τρόφιμα.

Συνολικά, η δημοσκόπηση προκάλεσε αντιδράσεις στα social media και ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν την άποψη ότι η κυβέρνηση έτρεξε να βγάλει δημοσκόπηση για να εξοργίσει τον κόσμο, ενώ ακόμα και πριν θάψουν οι οικογένειες τα θύματα του δυστυχήματος, οι πολιτικοί είχαν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το πώς θα μετρήσουν την χασούρα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα