Καραϊβάζ Μητέρα: Θέλω να εντοπίσουν τον δότη των εντολών και στη συνέχεια μπορώ να κλείσω τα μάτια μου.

Πέρασαν δύο χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και η μητέρα του μιλά για την πορεία της υπόθεσης και τη σύλληψη δύο ατόμων. Την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η μητέρα του και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας ότι περιμένει να συλληφθεί ο εντολέας της δολοφονίας. «Αυτό το περίμενα δύο χρόνια. Όμως ενδιαφέρομαι περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Εκείνος είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο, θέλω να βρουν τον εντολέα» συγκεκριμένα είπε.

«Αύριο το πρωί θα πάω να τα πω στο παιδί μου. Θα πάω να του τα πω το πρωί, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει από την τηλεόραση ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών. Τι να πω εγώ; Δεν γνώριζα τι συνέβαινε εκεί κάτω. Ήμουν εδώ πάνω, το παιδί μου ήταν κάτω, δεν ήξερα κάτι, δεν μου έλεγε το παιδί μου, μου έλεγε ‘μαμά, όλα καλά’. Δεν μου είπε τίποτα. Ξέρω μόνο ένα πράγμα. Το παιδί μου είχε τη δημοσιογραφία ως όνειρο και δεν του επέτρεψαν να το πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια, η κυρία Παναγιώτα, είπε ότι αυτό που θέλει είναι να μάθει το λόγο για τον οποίο σκότωσαν το γιο της και ποιος ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου. «Βέβαια θέλω να μάθω το γιατί, αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θέλω να μάθω τι συνέβη και γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου. Σίγουρα θα καθησυχάσει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και ας πάω κοντά στο παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το νιώθω ότι είναι κοντά μου τώρα».

Τέλος, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε ότι τον βλέπει συχνά στον ύπνο της, αλλά πονάει γιατί δεν της μιλά. «Πολλές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου, όμως δε μου λέει τίποτα. Μόνο μου λέει είναι μαμά να είσαι καλά. Να ανάβεις το καντηλάκι μου, θέλω να φεύγεις χαρούμενη», είπε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα