Μηδενική ανοχή

Η ανακριτική διαδικασία για τους συλληφθέντες των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο ενός φίλαθλου της ΑΕΚ είναι υπό εξέλιξη. Οι εισαγγελείς έχουν ασκήσει ποινική δίωξη κατά αυτών για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πλημμελήματα. Προς το παρόν, δεν έχουν ανακαλυφθεί οι δράστες της δολοφονίας.

Οι αρχές έχουν εκτελέσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας επίσης το οπτικοακουστικό υλικό από την περιοχή των επεισοδίων. Επιπλέον, αντικείμενα με αίμα έχουν εντοπιστεί στο σημείο της δολοφονίας και η αστυνομία ελπίζει να ταυτοποιήσει τον δράστη μέσω γενετικού υλικού.

Οι ανακρίτριες έχουν διατάξει τη λήψη γενετικού υλικού από τους κατηγορούμενους για την ταυτοποίηση του δράστη. Επιπλέον, ανακύπτουν ερωτήματα σχετικά με την αντιμετώπιση των χούλιγκανς από τις ελληνικές αρχές και υπάρχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι η αστυνομία ήταν ενημερωμένη για την είσοδό τους στη χώρα. Οι αρχές έχουν αναλάβει αναλυτική έρευνα για να διαπιστωθούν οι ευθύνες και να ληφθούν οι κατάλληλες ενέργειες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει πόρισμα για το περιστατικό και ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι παραμένει απόν. Ο υπουργός έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του φίλαθλου και έχει διαβεβαιώσει ότι η αστυνομία θα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τον δράστη και να αποδοθούν οι ευθύνες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα