Η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου καταγγέλλει ότι τον προσκάλεσαν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου κατηγορεί τη ΓΣΕΕ ότι τον προσκάλεσε στο συνέδριό της, παρόλο που έχει πεθάνει εδώ και τρία χρόνια. Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Facebook, το τηλεφώνημα έγινε από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ. Η σύζυγος παραθέτει τον αναλυτικό διάλογο και καταλήγει ότι το έκλεισε κατευθείαν γιατί δεν ήθελε να υπενθυμίσει στην υπάλληλο ότι ο Μανώλης δεν είναι πλέον στη ζωή.

Ο γραμματέας τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, απαντά στην κατηγορία, εξηγώντας ότι πρόκειται για λάθος μιας εργαζόμενης και ότι η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Εξηγεί ότι η υπάλληλος στο γραφείο κατά λάθος επικοινώνησε με τη σύζυγο του Μανώλη Γλέζου και ότι δεν γνώριζε ότι ο Μανώλης δεν είναι πλέον στη ζωή.Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) ζητά συγγνώμη για ένα λάθος στην τηλεφωνική ατζέντα της, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση. Συγκεκριμένα, στην ατζέντα αυτή περασμένα είναι τα στοιχεία επικοινωνίας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με τον δικό μας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και κατάγεται από τη Νάξο. Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του. Ο γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ζητάει συγγνώμη για το σφάλμα.

Η παραπάνω ανακοίνωση συνοδεύεται από μια εικόνα, η οποία παρουσιάζει τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο ως γραμματέα Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ. Επιπλέον, υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται η παραπάνω ανακοίνωση και παρουσιάζεται η εικόνα του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα