Ο Μανώλης Δεστούνης και η σύζυγός του: Ο έντονος έρωτας με την Άννα Μαρία Βιδάλη

Ο Μανώλης Δεστούνης, ηθοποιός, αναφέρεται στην περιπετειώδη ζωή του και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να παντρευτεί τρεις φορές με την ίδια γυναίκα.

Στο Star και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο εξέχων ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, Μανώλης Δεστούνης, δίνει συνέντευξη. Έχοντας διασχίσει μια 60ετή καριέρα στην υποκριτική με 150 ταινίες, αν και δεν του ανατέθηκε ποτέ πρωταγωνιστικός ρόλος, κέρδισε την αγάπη του κοινού. Είναι πλέον 85 ετών, και όπως ο ίδιος λέει «ένας ώριμος νέος»! «Δόξα τω Θεώ, είμαι γερός. Ακόμα τα πόδια μου πατάνε γερά στη σκηνή», δηλώνει.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός επίσης αναφέρεται στον έρωτα με την ηθοποιό Σύζυγό του Άννα Μαρία Βιδάλη, με την οποία παντρεύτηκε τρεις φορές. «Παντρευτήκαμε με καθολικό γάμο, μετά με ορθόδοξο. Μείναμε 10 χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε. Στη συνέχεια, παντρευτήκαμε ξανά και τώρα είμαστε μια χαρά». Στα 60 του χρόνια, έγινε για πρώτη φορά πατέρας με τον γιο του, Σωτήρης. «Έτσι έγινε. Δεν έβγαινε ο μπαγάσας. Είναι 1,95 και έχει καλλιτεχνική φάση, αλλά του αρέσει το ραδιόφωνο. Δεν έχω ακόμα εγγόνια, αλλά ελπίζω πως θα προλάβω να δω».

δειτε ακομα

δειτε ακομα