Μ. Παρασκευή: Πώς λειτουργούν τα ΜΜΜ σήμερα – Νέα δρομολόγια

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα ακολουθούν ειδικές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή (14/04), με νέα δρομολόγια λόγω της αργίας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα δρομολόγια μέσω της τηλεματικής εφαρμογής.

Επιπλέον, στη γραμμή 1 του μετρό (Πειραιάς-Κηφισιά), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε 10’ ή 5’ έως τις 23:30 και κάθε 15’ μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας. Επίσης, στη γραμμή 2 του μετρό (Ανθούπολη – Ελληνικό), τα δρομολόγια θα διέρχονται κάθε 7′ μεταξύ 13:00-20:00 και κάθε 10′ τις υπόλοιπες ώρες. Στη γραμμή 3 του μετρό (Δημοτικό Θέατρο-Δουκίσσης Πλακεντίας), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε 7′ μεταξύ 13:00-20:00 και κάθε 9′ τις υπόλοιπες ώρες. Τα δρομολόγια του Αεροδρομίου που εξυπηρετούν τους σταθμούς στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται κανονικά ανά 36’.

Στη γραμμή τραμ, οι συρμοί θα περνούν κάθε 12′ ως τις 22:00 και κάθε 15′ αργότερα. Επίσης, το ΚΤΕΛ Αττικής ανακοίνωσε τροποποιήσεις στα δρομολόγιά του.

Τα τελευταία δρομολόγια στα ΜΜΜ σήμερα (14/04)

Σημειωτέον ότι τη Μεγάλη Παρασκευή, στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα ισχύει η παράταση ωραρίου λειτουργίας μετρό και τραμ. Έτσι, τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς θα τερματίζουν κοντά στα μεσάνυχτα.

Ενδεικτικά, τα τελευταία δρομολόγια από τον σταθμό μετρό στο Σύνταγμα θα αναχωρήσουν στις 00:20.

δειτε ακομα