Απελπισμένος πολίτης που έχασε το σπίτι του – «Ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει πληρώνοντας 100 ευρώ»

Ο κ. Κλεάνθης δεν μπόρεσε να αντέξει την καταστροφή του σπιτιού του και ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνδέσεων.

Ο κάτοικος, που θλίφθηκε ανεπανόρθωτα, είδε τις δυσκολίες μιας ολόκληρης ζωής να κατακρίνονται στις φλόγες, καθώς δεν κατάφερε να σώσει το αυθαίρετο σπίτι του, παρόλο που το είχε νομιμοποιήσει πληρώνοντας προσεκτικά τις δόσεις από τη σύνταξή του.

«Από το βράδυ προσπαθούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου. Οι φλόγες ξέσπασαν στις 5:30 το πρωί. Φέρνοντας την πυροσβεστική ομάδα, διασώσαμε τον εαυτό μας με τη βοήθεια φίλων και καταφέραμε να τις σβήσουμε. Όμως, όταν ο άνεμος άλλαξε κατεύθυνση στις 11:00, το σπίτι μου πήρε φωτιά. Το είχα νομιμοποιήσει πλήρωνοντας 11.000 ευρώ συνολικά, 100 ευρώ κάθε μήνα από τη σύνταξή μου», δήλωσε με λυγμούς και δάκρυα ο κ. Κλεάνθης.

Παρόλο που έχει φίλους που θα τον φιλοξενήσουν και αναγνωρίζεται για την καλή του σχέση με τον κόσμο, ο κ. Κλεάνθης αισθάνεται περιπλανώμενος. «Δεν έχω κάπου άλλου να πάω. Θα πρέπει να είμαι φιλοξενούμενος», εξέφρασε με κλάματα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα