Λάζαρος Λασκαρίδης: Τα τελευταία νέα σχετικά με την υγεία του – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει νοσηλευμένος στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (28/04), ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης. Επίσης, σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση, ο τραυματίας έχει τραυματιστεί στον εγκέφαλο και υποφέρει από κατάγματα στην αυχενική και θωρακική σπονδυλική στήλη, καθώς και από κατάγματα πλευρών. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, καθώς είχε αιμάτωμα.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Κωνσταντίνος Λασκαρίδης, έπεσε από μπαλκόνι στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγα λεπτά αργότερα. Αναγκάστηκαν να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τον βγάλουν από το δυσπρόσιτο σημείο πτώσης και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το νοσοκομείο

«Άντρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς” στις 27/04/2023 και ώρα 18:24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών. Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι – μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α “Γ. Γεννηματάς”».

δειτε ακομα