Στη Λαγονήσι γίνεται ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης στον 16χρονο, ενώ οι 4 προσαχθέντες απελευθερώθηκαν.

Ένα μυστήριο καλύπτει τον πυροβολισμό ενός 16χρονου στο Λαγονήσι, καθώς ο δράστης, ένας αλλοδαπός με πυροβόλο όπλο, εξακολουθεί να αναζητείται. Ο φίλος του τραυματία, ένας ακόμη 16χρονος, ήταν παρών και είδε τον άγνωστο να πυροβολεί από ένα αυτοκίνητο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι, αλλά είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα.

Οι αρχές έχουν αναλάβει την έρευνα και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, τα παιδιά δεν είχαν προστριβές ή απειλές μεταξύ τους. Η κατάθεση του τραυματία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κολοκοτρώνη, μία ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενούς ενός από τα παιδιά, ο δράστης βγήκε από ένα αυτοκίνητο με μαύρα φιμέ τζάμια και μίλησε σε ξένη γλώσσα, βρίζοντας τα παιδιά και πυροβολώντας τον έναν στο πόδι. Προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, τον έπιασε από τον ώμο και του είπε “έλα” στα αγγλικά. Τα παιδιά κρύφτηκαν σε ένα οικόπεδο και επικοινώνησαν με τους γονείς τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν έναν κάλυκα 9 χιλιοστών στο σημείο και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, αλλά τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα.

δειτε ακομα