Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο, Κυριακή, σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο

Ένας αγώνας δρόμου με την επωνυμία «14ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες» θα επιφέρει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου αύριο, Κυριακή 23 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα οχήματα δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, στη ροή προς Γλυφάδα, από τις 05:00 έως τις 13:00. Το ίδιο ισχύει και για τη Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος στη ροή προς Γλυφάδα.

Τα οχήματα δεν θα μπορούν να παρκάρουν ή να σταματήσουν ή να κυκλοφορούν στην Ανώνυμη Οδό (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ-Δημοτικού Κολυμβητηρίου-Π. Φαλήρου), στο τμήμα της από τη νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου έως την οδό Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις ώρες 04:00 έως τις 13:00.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών έτσι ώστε οι οδηγοί να περάσουν:

– Από τα κέντρα της Αθήνας προς Γλυφάδα, πρέπει να ακολουθήσουν τη Λ. Αμφιθέας.

– Από τον Πειραιά προς Γλυφάδα μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδρομή Ζησιμοπούλου-Αγ. Αναργύρων-Αμφιθέας ή Δημοσθένους-Αμφιθέας, στη ροή προς Λ. Ποσειδώνος και στη συνέχεια προς Γλυφάδα.

Η Αστυνομία της Αθήνας κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από αυτά τα σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

δειτε ακομα