Κόστος του Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Εντυπωσιακά μουσικά σχήματα και προγράμματα καλλιτεχνών προσφέρονται στα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στις πίστες. Σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, η τιμή ανά άτομο είναι 220 ευρώ με σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Screenshot 311

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής ή μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους.

Screenshot 312

Για όσους θέλουν ρεβεγιόν σε νυχτερινή πίστα, η απλή φιάλη κοστίζει από 190 έως 250 ευρώ, η σπέσιαλ φιάλη από 250 έως 300 ευρώ και η premium από 300 έως 350 ευρώ.

Screenshot 313

δειτε ακομα

δειτε ακομα