Έρευνα για τον φόνο της 27χρονης στην Κω: Το βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί ένα βίντεο όπου η κοπέλα εμφανίζεται να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο από το σπίτι του. Το συγκεκριμένο στοιχείο υποδεικνύει ότι η δολοφονία δεν έγινε στο σπίτι αλλά πιθανότατα στον τόπο όπου βρέθηκε η σορός της κοπέλας.

Οι αρχές περιμένουν επίσης τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τα νύχια της Αναστάζιας, τα οποία θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και το πρόσωπο του δράστη.

Παράλληλα, νέα στοιχεία φορτώνουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την αρπαγή της Αναστάζιας και θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης πρόλαβε και διέγραψε σημαντικά δεδομένα από το κινητό της κοπέλας, κυρίως φωτογραφίες και κλήσεις που έγιναν την ημέρα της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της Αναστάζιας εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτίριο και οι Αρχές διαπίστωσαν ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

δειτε ακομα

δειτε ακομα