Κως: Συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού λόγω εξαφάνισης 53χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κω για την εξαφάνιση ενός 53χρονου, καθώς υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε δημοσίευμά του στις 14 Απριλίου 2023. Τα στοιχεία του αγνοούμενου δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από αίτημα της οικογένειάς του.

Ο αγνοούμενος είναι ο 53χρονος Χιούσι Σκελκίμ από την Αλβανία, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κω στις 9 Απριλίου 2023. Η οργάνωση Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την υπόθεση και δημοσίευσε άμεσα τα στοιχεία του αγνοούμενου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Χιούσι Σκελκίμ είναι ύψους 1,70μ., αδύνατος, με γκρι αραιά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του αγνοούμενου, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017, το Χαμόγελο του Παιδιού ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert app για ζωντανή ενημέρωση για την υπόθεση.

δειτε ακομα