Κως: «Η ζωή μου χάνει το νόημα χωρίς εκείνη» – Ο σύντροφός της αγωνίζεται με αγωνία

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής, των ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τη βραδιά της προηγούμενης Δευτέρας (12/6), συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) βρίσκεται στην Κω ομάδα των Ανθρωποκτονιών, η οποία συνδράμει στις έρευνες, ενώ ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής της 27χρονης, προανακρίνεται αύριο Δευτέρα από την εισαγγελέα.

«Δεν έχω σταματήσει ούτε λεπτό να την ψάχνω», δήλωσε ο 28χρονος σύντροφός της κοπέλας σε συνέντευξή του στο Mega και πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα: «Η ζωή μου χάνει το νόημα χωρίς αυτήν».

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν έναν μήνα και εργαζόταν στο επαγγελματικό εστιατόριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι τη βραδιά της Δευτέρας που εξαφανίστηκε στην περιοχή Μαρμάρι.

Τελευταίος της τοποθεσία που εντοπίστηκε ήταν σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε μέθη, συνάντησε μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον σύντροφό της και του είπε ότι κάποιος θα την επέστρεψε με μηχανή. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σύντροφός της 27χρονης

Δημοσιογράφος: Προσπαθήσατε να τη βρείτε και ρωτήσατε αν κάποιος την είδε;

28χρονος: Όλη την ώρα προσπαθώ να τη βρω, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας παρακαλώ.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζετε τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές;

28χρονος: Δεν τον γνωρίζω, δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Δημοσιογράφος: Η κοπέλα σας είχε πρόβλημα με κάποιον;

28χρονος: Όχι, δεν είχε κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ φιλική κοπέλα. Παρακαλώ βοηθήστε μας. «Κάθε ώρα που περνάει είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα», πρόσθεσε.

Δημοσιογράφος: Τι σας είπε όταν έφυγε από το ξενοδοχείο; Τι ώρα έφυγε;

28χρονος: Για οτιδήποτε, ρωτήστε την αστυνομία. Μιλήστε για όλα, καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω.

Δημοσιογράφος: Πότε σας έστειλε την τοποθεσία και τι ώρα συνέβη αυτό;

28χρονος: Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Τα είπα όλα στην αστυνομία.

Δημοσιογράφος: Βρίσκεστε σε δύσκολη κατάσταση.

28χρονος: Ναι, είμαστε σε πολύ δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να παραμείνω δυνατός, γιατί χρειάζεται τη βοήθειά μου.

«Η ζωή μου χάνει το νόημα χωρίς εκείνη…» ήταν η τελευταία του φράση.

δειτε ακομα

δειτε ακομα