Κως: Η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης αναχωρούν για την Πολωνία

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που ήταν ο τελευταίος που συναντήθηκε με την 27χρονη Αναστάζια στην Κω, παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών για τη φρικτή της δολοφονία. Αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να είναι συνεργός στη δολοφονία και στη μεταφορά του πτώματος.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της νεαρής γυναίκας προκλήθηκε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος. Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν ο θάνατος προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή από έναν βρόγχο, λόγω της κατάστασης του πτώματος που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένονται να βοηθήσουν στην διαλεύκανση του μηχανισμού θανάτου στο άμεσο μέλλον.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αστυνομία έδωσε άδεια στη μητέρα και τον σύντροφο της 27χρονης να αναχωρήσουν από το νησί, αλλά τους ζήτησε να είναι διαθέσιμοι όταν τους καλεθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο νεαρός παρέδωσε μαρτυρίες στην αστυνομία. Χθες, απάντησε σε ερωτήσεις για περίπου δύο ώρες. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στην Πολωνία, με την πρεσβεία της χώρας να στέλνει μεταφράστρια στο νησί για να γνωρίζει τι συμβαίνει.

Ο στόχος των αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπόπτους και να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία από την εξέταση του κινητού της 27χρονης και DNA δείγματα από τα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραμένει ύποπτος και υπάρχει υπόνοια ότι μπορεί να ήταν συνεργός. Προς το παρόν, ο νεαρός έχει δηλώσει ότι είχε σεξουαλική επαφή με την άτυχη κοπέλα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα