Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός ο τουρίστας που χάθηκε στο Μαθράκι

Βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες στο Μαθράκι. Η σορός του βρέθηκε σε παραλία κοντά στο παλιό λιμάνι θέση Κόντρακας, στο Μαθράκι της Κέρκυρας.

Τι είχε προηγηθεί:

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα, ηλικίας 70 ετών, από το νησί Μαθράκι του συμπλέγματος των Διαπόντιων Νήσων, τα οποία βρίσκονται βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Η εξαφάνιση του 70χρονου δηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από φίλο του Ελληνοαμερικανό, ο οποίος τον φιλοξενούσε στο νησί.

Ο αγνοούμενος έφτασε πριν από 10 ημέρες στο Μαθράκι. Οπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Μαθρακίου, Σπύρος Αργυρός, ο 70χρονος εθεάθη στο καφενείο, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, να κάθεται με δύο τουρίστριες, οι οποίες έχουν φύγει από το νησί.

Στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του εκτός από το διαβατήριό του, σύμφωνα με τον κ. Αργυρό. Σημειώνεται πως δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αδυνατούν να φτάσουν στο νησί για τις έρευνες, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

δειτε ακομα

δειτε ακομα