Κασσελάκης: «Όταν με βάφτισαν, έβαλαν λάδι και σχημάτισε σταυρό» [vid]

Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ιερείς της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη εντυπωσιάστηκαν ακούγοντας τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλάει για το βάπτισμά του όταν ήταν μωρό.

“Ο Άγιος Τσαλίκης έβαλε λάδι και σχηματίστηκε σταυρός στο νερό. Μετά μου είπε: είτε θα γίνεις Παπάς είτε πολύ σημαντικός”, ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, και όλα αυτά έμειναν ανεξήγητα για τους ιερείς.

Ο Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ είχε επίσης επαφές με φορείς της Ομογένειας. Μετά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής τον επαινέσε σε μήνυμά του στο Twitter για τον σεβασμό του στην Εκκλησία.

Οι κύκλοι της Εκκλησίας σχολίασαν ότι ο Κασσελάκης φαίνεται να είναι πιστός χριστιανός, ακόμα και διαβάζοντας στοιχεία της Πίστης σε λειτουργία που παρακολούθησε.

Η αποκάλυψη αυτή και η «προφητεία» του Αγίου Τσαλίκη έχουν δημιουργήσει ντόρο στα social media. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση του γεγονότος από την Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται ότι ο Άγιος Τσαλίκης ήταν Έλληνας ιερομόναχος από τη Μικρά Ασία και ηγούμενος μοναστηριού στην Εύβοια. Εξέλιξε χαρίσματα που τον καθιστούν σημαντική προσωπικότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και κοιμήθηκε το 1991 σε ηλικία 71 ετών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα