Κακοκαιρία στην Θήβα και τη Λαμία: χαλαζοπτώσεις και αναβολή αγώνα ποδοσφαίρου

Ο καιρός είναι ασταθής στη Στερεά Ελλάδα, με έντονες χαλαζοπτώσεις στα νομούς της Λαμίας και της Θήβας. Στη Δυτική Φθιώτιδα, το χαλάζι έχει στρώσει στους δρόμους παραπλήσια με το χιόνι, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Θήβα. Από το μεσημέρι του Σαββάτου, το κύμα κακοκαιρίας έπληξε σφοδρά τη Δυτική Φθιώτιδα, όπως αναφέρει το lamiareport.

Μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων που επλήγησαν από τις καταρρακτώδεις βροχές και το χαλάζι, ήταν η Σπερχειάδα, το Πλατύστομο, η Μάκρη και άλλες. Τα σιτάρια, οι φιστικιές και τα ακτινίδια είναι επίσης ανάμεσα στους καλλιεργητές που αντιμετωπίζουν ανησυχίες.

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, η σφοδρή χαλαζόπτωση επέφερε “λευκά” σε όλο το γήπεδο ποδοσφαίρου σήμερα το απόγευμα, μόλις μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Θήβα και του ΑΟ Ελλοπιακού. Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει περίπου στις 16:00, αλλά επιδεινώθηκε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, και συνοδευόταν από χαλαζόπτωση. Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω της χαλαζόπτωσης και του ανασχεδιασμού του γηπέδου, το οποίο έγινε ακατάλληλο για ποδοσφαίρου εξαιτίας του χαλαζιού.


δειτε ακομα