Ιρακινός στο Πέραμα: “Το παιδί μου είπε ότι την ακούμπησε στα γεννητικά της όργανα”.

Ένας 43χρονος Ιρακινός συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για βιασμό ενός 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα. Οι βιασμοί είχαν αρχίσει από πέρυσι και γίνονταν μέσα σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και ζούσε ο ίδιος. Ο συλληφθείς βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και πέντε στικάκια USB και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Σύμφωνα με συγγενή της μητέρας του κοριτσιού, η μητέρα ήταν παρούσα και είδε τον Ιρακινό να θωπεύει το παιδί. Η μάνα ήξερε ότι είναι μαζί, αφού έρχονταν συνέχεια εδώ με το παιδί. Η μητέρα εδώ ήταν την Τρίτη, δεν είχε φύγει. Η μητέρα πιστεύει ότι όντως το έχει κάνει και είδε τον Ιρακινό να κάνει την πράξη.ρονης και αναφέρει πως μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεν έχει προκύψει βιασμός της ανήλικης.  «Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε ότι θα πάει να κάνει ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. Τη ρώτησα τι έγινε και μου βεβαίωσε πως το παιδί δεν έχει πειραχτεί, δεν βρέθηκε υλικό από το άτομο που κατηγορείται».

Τα απίστευτα που λέει ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου

Την παρουσία της μητέρας της 6χρονης στο πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα την ώρα που ο 43χρονος φέρεται να θώπευσε την ανήλικη επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος τονίζει πως το κορίτσι δεν έμεινε ποτέ μόνο του με τον Ιρακινό. Ο ίδιος εξηγεί στο protothema.gr πως οι κινήσεις όσων βρίσκονταν στο πλυντήριο αυτοκινήτων το απόγευμα της Τρίτης έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου. Μάλιστα, αναφέρει, πως μάνα και κόρη φαίνονται στα βίντεο να φιλούν τον 43χρονο προτού αποχωρήσουν για το σπίτι τους. «Είναι ένας άνθρωπος που τον έχουμε χρόνια στη δουλειά. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και όλη η γειτονιά τον αγαπάει.

Το παιδί ήταν μαζί με τη μητέρα του και δεν έμεινε ποτέ μόνο του μαζί του. Κάποια στιγμή, το πήρε να του βάλει θερμόμετρο αλλά πήγε και η μητέρα μαζί. Ολα αυτά έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Την ώρα που έφυγαν τον φίλησαν και η μητέρα και το παιδί», δηλώνει στο protothema.gr ο κ. Γιώργος Τσούγκας, ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Πέραμα. Κάτοικοι της περιοχής, ωστόσο, περιγράφουν τον 43χρονο Ιρακινό ως ένα άτομο που ήταν ιδιαίτερα” διαχυτικό” με τις γυναίκες φτάνοντας στο σημείο να παρενοχλεί κάποιες από αυτές.

«Ήταν παραπάνω φιλικός»

«Ήταν παραπάνω φιλικός από το κανονικό. Την προηγούμενη φορά με τράβηξε και με φίλησε. Μου την έπεφτε κανονικότατα. Και στα παιδιά, τα χάιδευε με αγάπη και τρυφερότητα σαν να ήταν δικά του. Τα χάιδευε λίγο περίεργα βέβαια. Δεν έδινα σημασία, έλεγα πατέρας είναι», λέει μια κάτοικος της περιοχής η οποία πήγαινε στο πλυντήριο προκειμένου να πλύνει το αυτοκίνητό της.

Πέραμα: «Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια, έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο» – Συγκλονίζει η μάνα της 6χρονης

Τα εφιαλτικά λεπτά που φέρεται να έζησε το 6χρονο κορίτσι περιγράφει η μητέρα του η οποία καταγγέλλει πως είδε με τα μάτια της τον αλλοδαπό να θωπεύει την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα. «Είχα πάει για καφέ στο πλυντήριο όπως κάθε μέρα γιατί κάναμε πολλή παρέα. Κάποια στιγμή, του ζήτησα να θερμομετρήσει το παιδί μήπως είχε πυρετό γιατί ήταν άρρωστη 4 ημέρες. Χρονομέτρησα δύο λεπτά, μπήκα στην αποθήκη και είδα ότι την ακουμπούσε στα γεννητικά της όργανα. Εξωτερικά, πάνω από τα ρούχα», δηλώνει στο protothema.gr η μητέρα της 6χρονης και εξηγεί το λόγο που δεν έκανε κάποια κίνηση για να σταματήσει τον 43χρονο.

«Το είδα με τα μάτια μου αλλά δεν είπα κάτι γιατί φοβήθηκα. Είχε ένα όπλο στο συρτάρι, το είδα και φοβήθηκα. Το μόνο που του είπα ήταν ‘Άγγελε παίρνω το παιδί και φεύγω’. Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια και δεν μίλαγε. Έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο», αναφέρει η 28χρονη.  Ωστόσο, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους, η 6χρονη εκμυστηρεύθηκε στη μητέρα της πως ο 43χρονος την είχε ακουμπήσει και μέσα από το εσώρουχό της. «Το παιδί μετά μου είπε ότι την ακούμπησε και εσωτερικά. Στα γεννητικά της όργανα. Μου είπε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Απο τότε πετάγεται στον ύπνο της», προσθέτει ενώ επισημαίνει πως απο η κόρη της εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδιάτρο οι οποίοι δεν διαπίστωσαν ίχνη βιασμού.

perama-2

δειτε ακομα