Ηλιούπολη: Η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή εκρήγνυται – «Είχε απειλήσει να την σκοτώσει»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό πρώην αθλητριών του. Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο, που την είχε χτυπήσει επανειλημμένως και υποστηρίζουν ότι έχει κοροϊδέψει πολλές οικογένειες.

Σύμφωνα με πρόσωπα οικεία της πρώην συζύγου του, η γυναίκα δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του και τον χώρισε όταν την χτύπησε. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά και το ίδιο επαναλήφθηκε το 2019. Τον Μάιο του 2020, εισέβαλε στο σπίτι της και έσπασε τα πράγματα, κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να την σκοτώσει. Η πρώην σύζυγός του τον είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι, αλλά αυτός δεν έφευγε και η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια.

Όλα αυτά ήταν καταγεγραμμένα από την Αστυνομία και ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όπως επισημαίνουν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, αλλά τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα, όλοι αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει η γυναίκα και πόσο πολλές οικογένειες είχε κοροϊδέψει.

δειτε ακομα