Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου αντιδρά στον πνιγμό του Αντώνη: “Ας τον σπρώχνανε μέσα, μην τον βγάζανε έξω”

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στις δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου σχετικά με τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η κυρία Κωστοπούλου εξέφρασε αποτροπιασμό για τον τρόπο που το πλήρωμα του καραβιού τον έσπρωξε από τον καταπέλτη και διαμαρτύρεται γιατί δεν τον έβγαλαν προς τα έξω αντί να τον σπρώχνουν. “Αυτό που μας ενοχλεί είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης“, ανέφερε η κυρία Κωστοπούλου. Πρόσθεσε επίσης ότι ο γιος της, Ζακ Κωστόπουλος, πέθανε επίσης από κλωτσιές και κατακρίνει την ισχυριζόμενη αδικία στη μεταχείριση των δυο ανδρών.

Τα μέλη του πληρώματος του καραβιού Blue Horizon αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από κοινού, καθώς εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Η δίκη τους έχει οριστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Ο 36χρονος Αντώνης επιβιβάστηκε στο Blue Horizon και στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η απάντηση της κυρίας Κωστοπούλου δείχνει την ανίκανη ανταπόκριση των αρμοδίων στη διεξαγωγή της υπόθεσης και τον αδικαιολόγητο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τον Αντώνη. Παρόλα αυτά, η Ελένη Κωστοπούλου επεσήμανε επίσης το σοβαρό θέμα του γιου της , Ζακ Κωστόπουλου, που επίσης πέθανε από κλωτσιές και δεν έχει ανακαλυφθεί δίκαιη δικαστική διαδικασία για αυτό το θέμα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα