Η Καθημερινή Έκδοση της Αυγής Αναστέλλεται – Ανακοινώθηκε στους Εργαζόμενους

Αχ, κρίμα, είπε ο πρόεδρος του κόμματος, αρχίζει μια δύσκολη φάση εξορθολογισμού.

Είναι θέμα χρόνου να δούμε τη νέα διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έπιασε το ευαίσθητο σημείο των οικονομικών του κόμματος με τον πιο προκλητικό τρόπο, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε μαύρο χρήμα κατά την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη χτύπησε το κέντρο και δημιούργησε μεγάλο θόρυβο. Κι ουσιαστικά, έθεσε εαυτόν του αντιμέτωπο με τον κ. Τσίπρα, με τρόπο απολύτως αντιπαραγωγικό. Καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό να έχεις πολιτικές διαφωνίες και εντελώς διαφορετικό να υπονοείς για μαύρα χρήματα και δικτυακές σχέσεις. Και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για τον κ. Τσίπρα που μπορεί να έχεις παράπονα, αλλά οι διαφθορές δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Με αυτήν την κίνηση, ο Στέφανος Κασσελάκης επιταχύνει την αντιπαράθεση εντός του ΣΥΡΙΖΑ και οδηγεί προς μια τελική επίλυση. Καταλαβαίνει ότι ο κ. Τσίπρας χρειάζεται χρόνο για ανανέωση και για να ανασυγκροτήσει τις σχέσεις του, ενώ αυτό που επιδιώκει είναι να περιορίσει το χρονικό πλαίσιο και να απομακρύνει τα άτομα που έχουν στενή σχέση με τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Φαίνεται να πιστεύει ότι αυτά τα άτομα ελπίζουν σε επιστροφή του κ. Τσίπρα. Επιπλέον, οι διαρροές για διαγραφές και απολύσεις ατόμων που συνδέονται με τον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται να μην είναι τυχαίες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα