Η Δίκη της Folli Follie: Κρίθηκαν Ενοχοί 5 από τους 11 Κατηγορούμενους

Με ομόφωνη απόφαση, πέντε από τους 11 κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι στην υπόθεση της διάσημης Folli Follie.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κρίνει τον ιδρυτή του ομίλου, τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ένοχο για κακουργηματικές πράξεις που σχετίζονται με πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς, και ξέπλυμα χρήματος, καθώς και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.

Επίσης, ένοχος κρίθηκε ο γιος του, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, για απάτη, χειραγώγηση της αγοράς, και ξέπλυμα χρήματος. Ωστόσο, αθωώθηκε από τις κατηγορίες συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και αυτουργίας σε πλαστογραφία.

Η Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, η σύζυγος του ιδρυτή του ομίλου, κρίθηκε ένοχη για απάτη, χειραγώγηση της αγοράς, και ξέπλυμα χρήματος, αφού μειώθηκε η αρχική κατηγορία σε συνέργεια στην απάτη από κοινού, ενώ αθωώθηκε από την κατηγορία συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης.

Η συνεργάτιδα της οικογένειας Κουτσολιούτσου αθωώθηκε από τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ κρίθηκε ένοχη για συνεργεία σε πλαστογραφία, απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς, και ξέπλυμα χρήματος.

Ο Ιωάννης Μπεγιέτης, που αναζητείται, αθωώθηκε για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία, άμεση συνεργεία στην απάτη, και χειραγώγηση αγοράς.

Το δικαστήριο αθώωσε τους υπόλοιπους 6 κατηγορούμενους, ενώ όλοι οι 11 αθωώθηκαν από τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

δειτε ακομα

δειτε ακομα