Η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ διακόπηκε έως τις 5 Ιουλίου

Η δίκη για την τραγική δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραιβάζ, διακόπηκε μέχρι την 5η Ιουλίου 2024. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε την 9η Απριλίου 2021. Εκείνο το βράδυ επέστρεφε στο σπίτι του στον Άλιμο με την οικογένειά του.

Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, ξαφνικά ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πλησίασε και τον πυροβόλησε επανειλημμένα. Οι αρχές βρήκαν 13 θήκες σφαίρων στο σημείο. Ο δράστης διέφυγε με ένα σκούτερ οδηγούμενο από συνεργό του.

Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, άρχισε η δίκη με διακοπή, με τους αδελφούς Ιωάννη και Ευστράτιο Λάλα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η προσωρινή κράτησή τους ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2024, γι’ αυτό η δίκη ορίστηκε για τον Ιούνιο. Η οικογένεια του Καραϊβάζ υποστηρίζει τις κατηγορίες και ζητά αυστηρές ποινές για τους κατηγορούμενους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο συνήγορος της οικογένειας του Καραϊβάζ ζήτησε διακοπή για να εξετάσει νέα στοιχεία που έχουν προκύψει πρόσφατα.

Οι εξελίξεις υπόσχονται ένα ενδιαφέρον νομικό μέλλον, με την αντιπαράθεση των μαρτύρων και των εμπεριστατωμένων στοιχείων που θα τεθούν στο τραπέζι της δικαιοσύνης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα