Η Attica Group συντάσσεται με τις αρχές για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: “Είμαστε σοκαρισμένοι”

Η ATTICA GROUP ανακοινώνει την συνεργασία της με τις αρχές για την πλήρη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού, όπου ένας 36χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά μετά από συμπλοκή με μέλη του πλοίου Blue Horizon.

“Η Διοίκηση της Attica Group, σοκαρισμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά, συνεργάζεται με κάθε αρμόδια αρχή για τον πλήρη διακανονισμό του συμβάντος”, δήλωσε η εταιρεία.

Η εισαγγελία του Πειραιά απέσπασε καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες και διέταξε το πλοίο Blue Horizon να επιστρέψει στο λιμάνι για περαιτέρω έρευνα. Επιπλέον, εκδόθηκε εντολή σύλληψης για τον αξιωματικό επί καταστρώματος και τον πλοίαρχο.

horizon 1280x720 1

Βίντεο δείχνει την σκληρή στιγμή που το πλήρωμα του Blue Horizon εκδιώκει ασθενή επιβάτη

Ένα σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει τον τρόπο που ο επιβάτης έχασε τη ζωή του. Το πλοίο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το δρομολόγιο από τον Πειραιά για τον Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένας άνδρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon είχε ξεκουρδίσει τα σχοινιά. Ο επιβάτης τρέχει για να προλάβει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμα δεν είχε αποχωρήσει από την προβλήτα.

Σε εκείνη τη στιγμή, δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο και τον πετούν στη θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας προσπαθεί να παραμείνει στον καταπέλτη και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι προς το Ηράκλειο, αλλά οι δύο άνδρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά με βία για να τον απομακρύνουν από το πλοίο.

Ο άντρας πάλεψε με τα κύματα, ενώ δεν είναι γνωστό αν χτύπησε στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του όταν έπεσε από τον καταπέλτη στη θάλασσα. Λίγο αργότερα, ανασύρθηκε νεκρός, ενώ το Blue Horizon απέπλευσε για το Ηράκλειο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα