Γκάζι: Πυροβολισμοί σε κέντρο διασκέδασης τη νύχτα – Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε.

Σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό. Ένας από τους θαμώνες φέρεται να πυροβόλησε κατά την αποχώρησή του από το μαγαζί, μετά από διαπληκτισμό με κάποιον άλλον. Επιπλέον, ένας άνθρωπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό» μετά από ξυλοδαρμό και στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό.

Τα γεγονότα συνέβησαν στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας θαμώνας πυροβόλησε κατά την αποχώρησή του από ένα νυχτερινό κέντρο, μετά από διαπληκτισμό με άλλον άνθρωπο. Ένας άλλος άνθρωπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό και στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό.

Τα γεγονότα συνέβησαν σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό του Γκαζιού τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με αναφορές, ένας από τους θαμώνες πυροβόλησε κατά την αποχώρησή του από το μαγαζί, μετά από διαπληκτισμό με κάποιον άλλον. Ένας άνθρωπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό και στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό.

δειτε ακομα