Γιώργος Τσούκαλης: “Το χρέος των 17.000€ δεν είναι πλέον κίνητρο”

Συνεχίζεται το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ένα νέο στοιχείο δίνει στον κρεοπώλη, 50 ετών, τροφή για σκέψη, αφού ο ιδιωτικός ερευνητής που προσλήφθηκε από την οικογένεια του αγνοούμενου επικεντρώνεται στα κίνητρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, το χρέος των 17.000 ευρώ δεν αποτελεί “κίνητρο”, υπονοώντας πως πιθανόν αποτελεί απλώς απόπειρα απόπλανσης των έρευνών από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Ο κ. Τσούκαλης ανέφερε πως “ο Μπάμπης ζήτησε τα 17.000€. Από ‘κει και πέρα έχουν διερευνηθεί και άλλα θέματα αλλά δεν θέλω να τα αποκαλύψω δημόσια. Πιστέψτε με, αυτά είναι πολύ σημαντικά που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Η Αστυνομία εξετάζει και άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17.000€ να μην είναι τελικά το πιο σημαντικό”.

Δικηγόρος της Οικογένειας Μπάμπη: “Προβλέπω εκπλήξεις στο μέλλον”

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” για τις απαντήσεις που έδωσε ο κατηγορούμενος. “Από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε πως πρόκειται για έγκλημα με πολλούς δράστες. Δεν πιστεύουμε πως μέσα σε 50 λεπτά μπορούσε να γίνει αυτό. Και το καταγγείλαμε. Δικαιοσύνη για μας δεν είναι μόνο η τιμωρία των ένοχων αλλά πρωτίστως η εντοπισμός του αγνοούμενου”, είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις προόδους στις έρευνες.

“Οι έρευνες συνεχίζονται, υπάρχουν εθελοντικές ομάδες στην πόλη. Έχουν εισέλθει σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και σε πηγάδια. Ελπίζω ότι αύριο θα υπάρξουν νέα στοιχεία. Υπάρχουν μια μητέρα και μια αδελφή που δεν μπορούν να ηρεμήσουν και ένας ένοχος που αρνείται. Πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρξουν εκπλήξεις”

Στο στόχαστρο των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του 50χρονου κρεοπώλη, του οποίου το κινητό εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο με αυτό του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του, οπότε έχει αφεθεί ελεύθερος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα