Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, ο καιρός στην Αττική είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις.

Σήμερα, Τετάρτη (29.03.2023), ο καιρός στη μεγαλύτερη μέρος της χώρας θα είναι χειμωνιάτικος με πτώση της θερμοκρασίας και παγετό σε ορισμένες περιοχές. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8, με πρόσκαιρες εντάσεις τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλές για την εποχή τιμές, φτάνοντας τους 13-14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και τους 16-17 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα υπάρχει παγετός κατά τόπους.

Για την Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τις πρωινές 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βορειοδυτικούς ανέμους 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία κυμαίνεται από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου, ο καιρός είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ οι άνεμοι είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα βόρεια 7 τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά των Κυκλάδων και της Κρήτης, ο καιρός είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το πρωί, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, ο καιρός είναι νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το πρωί, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Εύβοια, τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχουν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.Η παραπάνω εικόνα απεικονίζει μια πολυσύχναστη πόλη με πολλά κτίρια και ουρανοξύστες. Η πόλη φαίνεται να είναι πολύ δυναμική και ζωντανή, με πολλούς ανθρώπους να κινούνται στους δρόμους της. Η εικόνα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια μεγάλη πόλη στον κόσμο, όπου η ζωή είναι πολύ γρήγορη και οι άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι.

Στην εικόνα, η πόλη φαίνεται να είναι γεμάτη κτίρια και ουρανοξύστες, καθώς και πολλούς ανθρώπους που κινούνται στους δρόμους της. Η εικόνα αντιπροσωπεύει μια πολυσύχναστη πόλη, όπου η ζωή είναι γρήγορη και οι άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι. Μπορεί να παρουσιάζει μια πόλη στον κόσμο, όπου η κίνηση είναι συνεχής και η ζωή είναι πολύ δυναμική.

δειτε ακομα