Άνδρας βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια στον Βύρωνα

Ένας άνδρας στον Βύρωνα δημιουργεί φρίκη καθώς βάζει τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γατάκια και στη συνέχεια τα πετά στα σκουπίδια. Σύμφωνα με μάρτυρα, ο άνδρας εκπαιδεύει το σκύλο του να σκοτώνει γατάκια που συναντά στον δρόμο και τον χαίρεται όταν τις κυνηγάει και τις πιάνει. Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνας και η γάτα που τελευταία θανατώθηκε από τον πιτ μπουλ, έχει σταλεί για νεκροψία.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άνδρας φαίνεται να έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του να σκοτώνει τις γάτες που συναντά στον δρόμο και το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας. Οι επιθέσεις του έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα στην αστυνομία, με την σκοτωμένη γάτα να στέλνεται για νεκροψία. Πολλοί παρατηρητές έχουν δηλώσει ότι ο άνδρας έχει επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά από τον καιρό που ζούσε στο Καρπενήσι.

Η ανάρτηση από τη φιλοζωική

Στην ανάρτησή της, η φιλοζωική ανέβασε τη φωτογραφία του άνδρα να καταφέρει να βάλει τον σκύλο του να σκοτώσει γατάκια στον Βύρωνα και στην Καισαριανή. Αναφέρει ότι ο άνδρας θα εντοπιστεί, και προειδοποιεί τους κατοίκους να ενημερώσουν την αστυνομία για ανάλογα περιστατικά και να μη φοβούνται να μιλήσουν.

δειτε ακομα

δειτε ακομα