Επίθεση στη Φρεαττύδα – Μάρτυρας αναφέρει τι συνέβη

Ένας αθλητής δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το θάρρος και την αποφασιστικότητά του όταν επέμεινε να βοηθήσει στην προστασία μιας 17χρονης κοπέλας από τέσσερις Αιγύπτιους μετανάστες, οι οποίοι την παρενόχλησαν σε μια παραλία στη Φρεαττύδα.

Ο 22χρονος, Μανόλης Καφετζιάδης, αποτελέσματα της ενασχόλησής του με πολεμικές τέχνες σε υψηλό επίπεδο, αντέδρασε αποτελεσματικά και γρήγορα στην κατάσταση, αντίθετα με άλλους λουόμενους που απλά παρακολουθούσαν το σκηνικό από την ασφάλεια της ξαπλώστρας τους.

“Όσο σιωπάμε, τα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, και φυσικά θα είναι χειρότερα”, πρόσθεσε ο νεαρός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στην υπόθεση του 15χρονου που δέχθηκε επίθεση στο ίδιο σημείο τη στιγμή που η 17χρονη παραλίγο να γίνει θύμα βιαιοπραγίας από τους τέσσερις μετανάστες Αιγύπτους. “Τον έριξαν στα βράχια. Αν δεις το σημείο, θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία σου με ευκολία. Αφού τον χτύπησαν, τον έρριξαν και το παιδί έπεσε μέσα στο νερό”, εξήγησε ο νεαρός αναφέροντας τα λεγόμενα της 17χρονης κατά την ανάκριση από τα μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Αιγύπτιοι διαμένουν σε περιοχές της Ομόνοιας και του Πειραιά και έχουν καταγραφεί πολλές παράβασης στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ προχώρησαν σε μία επιτυχημένη επιχείρηση και τους συνέλαβαν, ενώ ένας από αυτούς κατέφυγε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Πειραιά και συνελήφθη εκεί.

δειτε ακομα