Επιδομάτων σε Ανέργους: Ό,τι Πρέπει να Ξέρετε και Πώς Θα το Επωφεληθείτε

Από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο, έρχεται μια όμορφη “βροχή” επιδομάτων για δεκάδες χιλιάδες ανέργους από διάφορες οργανώσεις όπως ΔΥΠΑ, περιφέρειες, Επιμελητήρια, ΓΣΕΕ, Υπουργεία και Ταμείο Ανάκαμψης, μέσω προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Τα επιδόματα μπορεί να φτάνουν έως και τα 2.500 ευρώ μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης και την απόκτηση πιστοποίησης.

Ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ ξεκινάει για 50.000 ανέργους στις πράσινες δεξιότητες.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” υπό τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Με 80 ώρες κατάρτισης (από τις οποίες οι 60 είναι από απόσταση), αποκτάτε πιστοποίηση και λαμβάνετε 400 ευρώ στο λογαριασμό σας.

Κάθε συμμετέχον που ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης, δικαιούται να λάβει επίδομα εκπαίδευσης 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές.

Καθώς η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται με μείγμα μαθήσης από κοντά και από απόσταση, η εμπειρία είναι ενισχυμένη και εξατομικευμένη.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Εκπαίδευση

Η κατάρτιση πραγματοποιείται με 12 ώρες από μέτρο μαθήσης από κοντά και τηλεκατάρτιση, καλύπτοντας σύγχρονες και ασύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης.

Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών. Η τηλεκατάρτιση περιλαμβάνει ειδική ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης και αξιολόγησης υποψήφιων.

Οι παροχείς κατάρτισης πρέπει να πληρούν τις ειδικές προδιαγραφές για την τηλεκατάρτιση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό και υποστηρίζοντας τη μάθηση των συμμετεχόντων.

δειτε ακομα

δειτε ακομα