Ένταση στην Κάτω Αχαΐα: 150 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του δράστη που έσφαξε τον 63χρονο

Ο αριθμός των επιθέσεων εκτοξεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4) στην Κάτω Αχαΐα με προορισμό το σπίτι του 63χρονου που ομολόγησε την δολοφονία του γείτονα του με τουλάχιστον 30 μαχαιριές.

Περίπου 150 άτομα περικύκλωσαν το σπίτι του δράστη και προκάλεσαν διάφορες ζημιές, πετώντας πέτρες και ξύλα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Η αστυνομία παρενέβη γρήγορα και απέτρεψε τα χειρότερα, αρπάζοντας πέντε ατομα για την επίθεση στο σπίτι, όπως αναφέρει τοτοπικό μέσο. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες του θύματος βρίσκονται στους προσαχθέντες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, μετά το φρικτό εγκληματικό περιστατικό.

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Ταυτόχρονα, οι μαρτυρίες για το φονικό που σημειώθηκε την Τρίτη (18/4) συγκλονίζουν.

Μία γυναίκα, που ζει ακριβώς απέναντι, άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο. “Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα”, δήλωσε νεαρός που άκουσε τα φωνάξατα και έσπευσε να δει τι συνέβαινε. Στην περιοχή έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και η ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ συλλέγει πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι – σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Πώς εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Μέσω καμερών, η ΕΛ.ΑΣ. παρακολούθησε τις κινήσεις του δράστη, αφού αυτές που διέθετε το Δημοτικό Σχολείο δεν κατέγραψαν τίποτα. Περίπου λίγα μέτρα μετά, κάποια κάμερα έδειξε τον δράστη να περπατά και να βγάζει το σακάκι του.
Στην κατάθεσή του, ο δράστης περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας κατ’ ευθείαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η σύντροφός του αρνείται τα πάντα, καθώς ο δράστης ομολογεί την πράξη του και οι πληροφορίες από το σημείο του εγκλήματος είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα