Ενημέρωση από το 112 για την κακοκαιρία στη Θεσσαλία – Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε επιφυλακή

Ένα προειδοποιητικό μήνυμα στάλθηκε από το 112 για την κακοκαιρία που αναμένεται στη Θεσσαλία, Σποράδες, Φθιώτιδα και Βόρεια Εύβοια. Το μήνυμα προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες από αύριο το πρωί και για τα επόμενα ημέρες.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: “Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από αύριο το πρωί και για τα επόμενα δύο ημέρες σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας, Σποράδων, Φθιώτιδας & βόρειας Εύβοιας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών”.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε επιφυλακή

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και συνεργάζονται πλήρως με την Πολιτική Προστασία. Επίσης, συνεχίζουν να βοηθούν τις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία “Daniel”.

Έχουν ήδη αναπτύξει 108 άτομα ως χειριστές των μέσων, 12 άτομα του Ειδικού Λόχου Αντιμετώπισης Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας σε 2 ομάδες. Επίσης, έχουν αποσταλεί πολλά οχήματα, πλοία και ελικόπτερα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη στις πληγείσες περιοχές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα