Ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την περίπτωση της Λορέλας και των συνεργών της στο κύκλωμα μαστροπείας

Η ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε φωτογραφίες και στοιχεία των πέντε συλληφθέντων στο κύκλωμα μαστροπείας που είχε ως θύματα ανήλικα κορίτσια και διαλύθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον Ιανουάριο του 2024.

Τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας

ΚΑΠΑΪ Λορέλα του Σοκόλ και της Κριστίνα, γεννημένη στην Αλβανία στις 12-12-1993,

Κατηγορείται για μαστροπεία εις βάρος ανηλίκου με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, επαναλαμβανόμενη πράξη.

Screenshot 878

ΝΕΣΤΟΡΑ Στέφανο του Φωτίου και της Θωμαής, γεννημένος στο Μαρούσι στις 24-9-1990,

Κατηγορείται για μαστροπεία εις βάρος ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων και για πορνογραφία εναντίον ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων και επαγγελματικής δραστηριότητας.
Screenshot 879

ΔΟΡΓΙΑΚΗ Πέτρο του Γεωργίου και της Ελένης, γεννημένος στη Νίκαια στις 6-4-1969,

Κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, επαναλαμβανόμενη πράξη και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής αλλά και με ενήλικο εναντίον αμοιβής, επαναλαμβανόμενη και σε συρροή.
Screenshot 880

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Ασπασίας, γεννημένος στην Αθήνα στις 29-5-1960,

Κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, επαναλαμβανόμενη και σε συρροή, καθώς και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής και ενήλικο, επαναλαμβανόμενη και σε συρροή.
Screenshot 881

ΠΑΠΠΑ Σταύρο του Βασιλείου και της Δημητρούλας, γεννημένος στη Γερμανία στις 11-11-1969,

Κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκου, επαναλαμβανόμενη και σε συρροή, καθώς και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής χρημάτων και με ενήλικο εναντίον αμοιβής, επαναλαμβανόμενη και σε συρροή.

Η δημοσίευση αυτή, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, γίνεται για την προστασία της κοινωνίας από τέτοιες αξιόποινες πράξεις και την πρόληψη της απειλής για τη δημόσια ασφάλεια, καθώς και για την εξέταση της συμμετοχής των κατηγορουμένων σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους αστυνομικούς στους αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για οποιαδήποτε πληροφορία. Η ανωνυμία και η εμπιστευτικότητα των επικοινωνιών εξασφαλίζονται.

δειτε ακομα

δειτε ακομα