Έναρξη αιτήσεων για πρόσληψη προσωπικού στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, 81 ατόμων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23:59 μόνο μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και τις προϋποθέσεις είναι διαθέσιμες στο www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed

Η προσοχή είναι απαραίτητη κατά την υποβολή της αίτησης, καθώς παρέχεται αποδεικτικό απόδειξης υποβολής αίτησης με αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία υποβολής.

Οι θέσεις προσωπικού κατανέμονται σε διάφορους νομούς της Ελλάδας και οι λεπτομέρειες καθώς και τα κριτήρια επιλογής είναι διαθέσιμα στην ανακοίνωση της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr

Η υποβολή μιας αίτησης για περισσότερες θέσεις ή διαφορετικές κατηγορίες προσωπικού θα οδηγήσει στην ακύρωση όλων των αιτήσεων και στον αποκλεισμό του υποψηφίου από την διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις διαδικτυακές σελίδες της ΔΥΠΑ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα