Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε καθυστέρηση στο Intercity – Επιβάτης καταγγέλλει έλλειψη σχεδίου

Με μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες του Intercity από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη λόγω προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση στον συρμό, όπως κατήγγειλε ένας επιβάτης που επέβαινε στο τρένο την Κυριακή. Το Intercity έμεινε από ρεύμα λίγο πριν τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για περισσότερο από 30 λεπτά.

Ο επιβάτης δήλωσε: «Ξαφνικά, λίγο έξω από τη Λάρισα, το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση και κανένα σχέδιο για το τι θα γίνει.

Στη συνέχεια, ο επιβάτης πρόσθεσε: «Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε; Θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει και να μας πάει στη Λάρισα και από εκεί προς τη Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα γίνει».

δειτε ακομα