Εκδηλώσεις «Open Days – Γνώρισε τις Σχολές» από τη ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία 11-13 Μαρτίου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις «Open Days» στη Θεσσαλία, στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας στην Καρδίτσα, στη Λάρισα και στον Βόλο, από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2024.

Ο στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν ευκαιρίες στους μαθητές και τους γονείς να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ΕΠΑΣ και τα ΙΕΚ μετά την αποφοίτησή τους.

Τα «Open Day» θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις των ΕΠΑΣ Μαθητείας και των ΙΕΚ στη Θεσσαλία, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εργαστήρια και να συνομιλήσουν με μαθητευόμενους, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, μέσω αυτών των εκδηλώσεων, οι τοπικές κοινότητες και αγορές θα ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΔΥΠΑ και τις ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις θα παρέχουν πληροφορίες για τις ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό και τις δυνατότητες των αποφοίτων.

Για να πάρετε μέρος στα Open Day της ΔΥΠΑ στην Καρδίτσα, στη Λάρισα ή στον Βόλο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

Καρδίτσα, 11 Μαρτίου

Λάρισα, 12 Μαρτίου

Βόλος, 13 Μαρτίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο: ΕΠΑΣ Μαθητείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο: ΙΕΚ

δειτε ακομα

δειτε ακομα