Ειδοποίηση 112 για ισχυρές καταιγίδες που πλησιάζουν στην Αττική από το μεσημέρι – Πού αναμένεται να επηρεάσει η κακοκαιρία [βίντεο]

Εστάλη ειδοποίηση 112 σχετικά με την επικείμενη κακοκαιρία στην Αττική από το μεσημέρι. Στο μήνυμα τονίζεται η πρόβλεψη ισχυρών καταιγίδων.

Πού θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία.
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Πολίτες της Αττικής έλαβαν αυτήν την ειδοποίηση από το 112 για καιρικά φαινόμενα. «Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Προτείνεται να περιορίσετε τις μετακινήσεις και να ακολουθήσετε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΕΜΥ, αναμένεται επιδείνωση του καιρού έως αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (04-07-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη (04-07-24):

  • α. Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική) και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βόρεια της Μυτιλήνης) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
  • β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από το πρωί έως το απόγευμα.
  • γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από το μεσημέρι έως το απόγευμα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα