Ένας εφοπλιστής είχε κυρίαρχο ρόλο σε ένα “θερμό επεισόδιο” σε ένα διάσημο θέατρο της Αθήνας.

g>Περίληψη: Ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος απηύθυνε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο Στομάχι» στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Το θέατρο απάντησε με εξώδικο στον εφοπλιστή, ο οποίος στη συνέχεια απέστειλε επιστολή συγνώμης. Σημειώνεται ότι ο Βερνίκος είναι συγγενής του 16χρονου τραγουδιστή Βίκτωρα Βερνίκου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision 2023.

Ο Μίλτος Σωτηριάδης, εκπρόσωπος του θεάτρου, ανακοίνωσε ότι ο Βερνίκος απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της παράστασης. Το θέατρο απάντησε με εξώδικο και ζήτησε εξηγήσεις από τον εφοπλιστή. Ο Βερνίκος απέστειλε επιστολή συγνώμης για τη συμπεριφορά του και το θέατρο αποδέχτηκε τη χειρονομία του. Το θέατρο επισημαίνει ότι προστατεύει τους ηθοποιούς και τους εργαζόμενους του και ελπίζει ότι οι παραστάσεις του θα προβληματίζουν, αφυπνίζουν και ψυχαγωγούν το κοινό.

Ο Βερνίκος είναι συγγενής του Βίκτωρα Βερνίκου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision 2023. Οι θεατές που παραβρέθηκαν στην παράσταση και επιθυμούν να ξαναδούν τις παραστάσεις του θεάτρου καλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του θεάτρου.Ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνου Βερνίκος έστειλε μια επιστολή σχετικά με το συμβάν που συνέβη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι» στις 9 Μαρτίου 2023. Ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη από τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους θεατές της παράστασης, διότι αντελήφθην ότι με τα λεγόμενά του δημιούργησε αναστάτωση και τους έθιξε, παρότι δεν είχε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση. Η επιστολή αυτή εστάλη στις 14 Μαρτίου 2023 από την Αθήνα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα