ΔΥΠΑ – “Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό”: Πάνω από 7.000 θέσεις απασχόλησης και 120 επιχειρήσεις.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τις «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα στις 18-19 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo. Πάνω από 120 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου θα συμμετέχουν, προσφέροντας περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Η εκδήλωση εντάσσεται στον σχεδιασμό των δράσεων της ΔΥΠΑ για τη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας στον τουριστικό κλάδο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος γίνεται online. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ που θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού και την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για όσους αναζητούν εργασία στον τουριστικό κλάδο να συναντήσουν επιχειρηματίες και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κατάλληλο προσωπικό για τις ανάγκες τους.Η Διεύθυνση Υποστήριξης Προσωπικού και Εκπαίδευσης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει εκδήλωση για την προσέλκυση στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με το κοινό. Στο info corner θα παρέχονται συμβουλές σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως και για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ και τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

δειτε ακομα