Σκότωσε με πέντε πυροβολισμούς τον συμπέθερό του στην περιοχή της Ξάνθης – Δημοσίευσε βίντεο πριν παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία.

Ένας 37χρονος Ρομά παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για τη δολοφονία του 46χρονου συμπέθερου του στο Δροσερό τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο φερόμενος ως δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί στην αστυνομία. Συνελήφθη επίσης ένας εκ των δύο γιων του με την κατηγορία εμπλοκής στο συμβάν, ενώ αναζητούνται ο δεύτερος γιος του και ο γαμπρός του για συνέργεια. Ο 37χρονος παρέδωσε το όπλο με το οποίο δολοφόνησε το θύμα κατά την παρουσία του στην Ασφάλεια.

Η διαφωνία με τον 46χρονο προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος. Οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν για απολογία αύριο, Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

δειτε ακομα