Δολοφονία Καραϊβάζ: Έλαβαν προθεσμία οι δύο συλληφθέντες – Πότε θα απολογηθούν

Οι δύο αδελφοί που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έλαβαν προθεσμία και πρόκειται να απολογηθούν στις 2 Μαΐου. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας τους. Συνελήφθησαν την προηγούμενη ημέρα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Γέρακα και τη Νίκαια κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που έγινε τον Απρίλιο του 2021. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα ένα άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση. Η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από το 30ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.

Το «αίνιγμα» του 2015 για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Καραϊβάζ

Η Αστυνομία αναζητά ένα ακόμα άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Μια ογκώδης δικογραφία του 2015 για κύκλωμα εκβιαστών αναφέρει ότι ο Καραϊβάζ βοηθά την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του κύκλου. Ενώ, στην ίδια συνομιλία του κύκλου, αναφέρεται ότι το κύκλωμα έχει «εκ των έσω ενημέρωση» από την Αστυνομία και γνωρίζει ότι οι Αρχές κάνουν έρευνα για την ομάδα τους. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. δεν βρίσκουν επαρκή στοιχεία για έναν εντολέα στη δολοφονία του Καραϊβάζ και δεν υπάρχει κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα