Χριστίνα Σούζη: Περιγράφει το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη και βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο με αρκετά ράμματα στο πρόσωπο που χρειάζεται ενδοφλέβια αντιβίωση.

«Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω;» είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό» του ΣΚΑΪ.

Αφού περιέγραψε το τροχαίο, εξήγησε ότι ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, τη βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητο και να καθίσει σε ένα πεζούλι, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε κάτι σπασμένο αλλά είχε αίματα στο πρόσωπό της.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν τυχερή μετά από όλα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνέβη. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο και είδα ότι ζω, είπα «δόξα τω Θεώ». Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε βγάλει τη ζώνη ασφαλείας για να πλησιάσει στο ραντεβού της.

Η Χριστίνα Σούζη εξηγεί περιγράφοντας το ατύχημα που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και αναφέρει πως ευτυχώς βρίσκεται στο νοσοκομείο για θεραπεία.

δειτε ακομα