Αρσάκειο bullying: Οικογένεια του 15χρονου καταθέτει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η οικογένεια του 15χρονου καταθέτει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των συμμαθητών του, για το αγριο bullying που δέχθηκε στο Αρσάκειο σχολείο. Το συμβούλιο των καθηγητών και η διοίκηση του σχολείου συνεδρίασαν για την τυχόν απομάκρυνση των φερόμενων ως δραστών ανηλίκων, αλλά η διαδικασία έχει διακοπεί για κάποια άλλη μέρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Σπύρο Δημητρίου.

Η οικογένεια παρέλαβε τη δικογραφία και η ιατροδικαστική έκθεση διαπίστωσε σοβαρά τραύματα στο λαιμό του αγοριού από το ένα νήμα που περιέδεσαν στον λαιμό του κατά τη διάρκεια του bullying.

Η μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων ζητεί την ποινική δίωξη όλων των υπευθύνων που προκύπτουν από τη δικογραφία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, την περασμένη Παρασκευή, μια καθηγήτρια προσέγγισε τον 15χρονο για να φτιάξουν ένα βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο 15χρονος θεώρησε άκυρο το timing και η καθηγήτρια υπερέβαλε στην αντίδρασή της, όπως δήλωσε ο δικηγόρος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα