Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του [vid]

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται υπό ένταλμα σύλληψης, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς του όρους μετά την υπόθεση της επίθεσης εναντίον της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπει στη φυλακή σύντομα.

Καταθέτοντας μπροστά στη δικαστή, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι κατάφερε να χτυπήσει τη σύζυγό του μερικές φορές, χωρίς πρόθεση να της προκαλέσει βλάβη.

Με νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τον άγριο ξυλοδαρμό της δικηγόρου, καθώς και για την απρόσμενη επίσκεψη που δέχθηκε στο σπίτι του από πρώην σύζυγο του και άλλα άτομα.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου ανέφερε πως, μετά την απροσδόκητη επίσκεψη, λιποθύμησε από το σοκ – κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον αστυνομικό που βρισκόταν εκεί. Επίσης, σύμφωνα με τη μήνυσή της, η δικηγόρος λάμβανε γραπτά μηνύματα από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος έλεγε ότι τα παιδιά του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν και να πάρουν χρήματα από αυτήν. Υποστηρίζει επίσης πως η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου και ο συνεργάτης του δικηγόρου που την επισκέφθηκαν στο σπίτι της “ενεργούσαν ως όργανά του”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα