Απεργία – Πέμπτη 16 Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα – Τι ισχύει για το μετρό.

τις 10:00 το πρωί, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. Στη συνέχεια, θα επανέλθουν στη δράση για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς θα συμμετέχουν στην απεργία και θα κινούνται συγκεκριμένες ώρες για την εξυπηρέτηση του κοινού. Συγκεκριμένα, οι συρμοί στις Γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό και του Τραμ θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 15:00.

Η απεργία προκηρύχθηκε από τη ΓΣΕΕ και τον ΕΚΑ στις 16 Μαρτίου και συμμετέχουν σε αυτήν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, αναφέρεται ότι η σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών έχει βυθίσει τη χώρα στο πένθος και εξακολουθεί να συγκλονίζει τους πάντες. Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες διεκδικούν την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς, τα οποία εξυπηρετούν, κυρίως, τη λαϊκή, εργατική τάξη, τους νέους και τις νέες.

Επιπλέον, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10:00 το πρωί, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. Στη συνέχεια, θα επανέλθουν στη δράση για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες της Aegean και της Olympic Air ή να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου. Για την Aegean, οι αριθμοί είναι 801 1120000 (από σταθερό) και 210 6261000 (από κινητό), ενώ για την Olympic Air είναι 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).

δειτε ακομα