Απεργία στο μετρό στις 16 Μαρτίου 2023: Ποιοι θα κλείσουν τις πόρτες την Πέμπτη και πώς θα λειτουργήσουν οι δημόσιες συγκοινωνίες.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην απεργία για τα Τέμπη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας αποφάσισε επίσης να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης και να αποχηθεί από τις δικαστικές αίθουσες. Επιπλέον, δήλωσαν παράσταση υποστήριξης στην εκκρεμή σχετική ποινική διαδικασία με αυτοπρόσωπη παράσταση των προέδρων της Συντονιστικής Επιτροπής στη Λάρισα.

Η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου, με αίτημα να απαιτηθεί τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών. Αυτό θα προκαλέσει δυσλειτουργίες στα σχολεία, καθώς αναμένεται να παρουσιάσουν πολλά κενά στο ημερήσιο πρόγραμμα και κάποια άλλα θα παραμείνουν κλειστά.

δειτε ακομα