«Απαγορευτικό» του ΕΟΦ σε γνωστό αντισηπτικό

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) αποφάσισε να απαγορεύσει τη διακίνηση και διάθεση ενός γνωστού προϊόντος αντισηπτικό, το οποίο παρουσιάζεται ως αντισηπτικό. Πρόκειται για το προϊόν «TORK ALCOHOL GEL HAND SANITIZER», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΕΟΦ διευκρινίζει ότι το εν λόγω προϊόν «δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, παρόλο που παρουσιάζεται και προωθείται ως αντισηπτικό».

Τέλος, ο ΕΟΦ καλεί τις εταιρείες που το εισάγουν να αποσύρουν το «TORK ALCOHOL GEL HAND SANITIZER» από την αγορά μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα.

Η απόφαση του ΕΟΦ και η φωτογραφία του προϊόντος

«Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος TORK ALCOHOL GEL HAND SANITIZER δεδομένου ότι το προϊόν δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, παρόλο που παρουσιάζεται και προωθείται ως αντισηπτικό.

Η εταιρεία Essity Hellas A.E και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΦ.

antisiptiko eof 1

δειτε ακομα