Ανακοίνωση: Αναβολή υποβολής αιτήσεων για 700 θέσεις στα ΚΕΠΑ

Οι αιτήσεις για την είσοδο στο Ειδικό Σώμα Ιατρών στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και 23:59. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία που λήγε χθες μεσάνυχτα παρατείνεται.

Σύμφωνα με το e-ΕΦΚΑ, οι αιτήσεις είναι πολλές και αναμένεται γρήγορη διαδικασία πιστοποίησης για τους γιατρούς που ενδιαφέρονται.

Με την πρόσκληση για εισαγωγή 700 γιατρών στο Ειδικό Σώμα Ιατρών των ΚΕΠΑ, ενισχύονται τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, μέρος μιας ολιστικής προσέγγισης για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Οι ειδικότητες

Οι θέσεις των γιατρών που ζητούνται αφορούν ειδικότητες όπως καρδιολογία, νευρολογία, παιδιατρική και πολλές άλλες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΦΚΑ και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία για την αίτηση. Μετά την υποβολή, θα λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, μπορείτε να κάνετε διορθώσεις στην αίτηση είσοδου. Αφού περάσει η προθεσμία, καμία διόρθωση δεν θα είναι δυνατή.

δειτε ακομα

δειτε ακομα